Yay

Schema för nu - Duscha, göra i ordning mig, äta med familjen, kolla på fyrverkerier med kompisar och sen vara as glad för de är ett nytt år!

Löften

2013 löften? Jag lovar, dessa kommer jagb hålla!
 
- Bli MYCKET smalare och "muskulösare"
- Bättre betyg 
- Hjälpa till hemma
- vara allmänt duktig
- och klassikern, inte äta ngt godis

Lördags

Åhhh, spenderade ju flera timmar hos honom och det var AWESOME! hade as kul, kollade på film, åt, pratade och de slutade med, aa ni fattar ;) 

Nyår

Hoppas 2013 blir ett awesome år, kommer helt seriöst fokusera på träning och skolan, om jag får tid kan jag kanske vara med vännerna osv. 

Sova över

Jag vill verkligen sova med en kille men jag ser ju hemsk ut när jag vaknar! Rufsigt hår, ringar under ögonen, blek m.m

Tips på hur man undviker detta? X)


Sååå glad!

Kom precis hem från fyra timmars awesome mys med världens bästa kille! Hade as mysigt! Fan, tror jag håller på att bli kär


Vill bara hem

Hela helgen har jag velat dra hem! På torsdag får jag de! Yay! 
 
Asså de här med att klippa bort den svarta dockan och lite mer från tomtens verkstad är ju inte en jätte big deal, man reagerar ju mest på att de är så jävla dumt! De hade väl varit bättre om de klippt bort hakkorset från Karl Bertil Johansson istället kanske!?

Asså!?!

Många skrev på Twitter/Facebook om att man ska tänka på vad julen egentligen handlar om, alltså andra. Men julen har ju med Jesus att göra... Klart Jesus ville hjälpa andra men vi firar faktiskt Jesus födelsedag.


packa

Jag suger vekligen på att packa, jag kan gå egenom vad jag ska ha med mig typ 100 gånger men jag kommer ändå glömma helften 

Släkten

Drar till släkten över jul, tänkte inte ta med datorn för farmor kan inte koden till hennes internett (bara jag...?) och min mobils internett är as segt! får se hur mycket jag kan uppdatera ;)

Jullov

typ det enda som är kul med julen... Fast jag blev ju så jävla besviken på betygen, jag anstränger mig faktiskt! vet inte vad mer jag ska göra.

Vill Ju Så

Julfesten var hos en kompis, typ första festen jag varit på as länge... -.-
 
Men jag vill messa honom, ringa honom, prata med honom. Men i världen vi lever i nu ska man inte bry sig! Man får inte bry sig! Man ska kunna ta precis all skit utan att bryta ihop, människor är själviska och de som inte är de mår oftast väldigt dålig. Vill inte låta för självgod nu, jag är väl inte helt osjälvisk men jag har brytt mig för mycket om människor som inte förtjänar det, därför hamnar man själv i kläm till slut.

Jaa

tycker den här bilden är sååå bra! haha jaa... jag hatar dömande människor
 
 

Julfest

Vi hade julfest igår och jag tror mina ben dog för jag har aldig haft sådan här träningsvärk! Trodde faktiskt jagoch "killen" hade kommit över stadiet där man dissade varann totalt. Jag försökte prata massor med gånger igår men han sket bokstavligen i mig! Jag ramlad på honom och skrattade och sa förlåt, han tittade inte ens på mig och bara gick iväg. Jag vet att jag inte gjort något för i början av dagen pratade vi med varann, men de är de att han är ganska underlägsen hos sina kompisar och bara för jag inte känner hans kompisar så tror han att han inte kan umgås med mig samtidigt med dom.... -.-
 
fuck life asså!

Träningen

Åhh jag blev så glad i går x) Jag as bra på träningen så jag är lite speedad nu... Efter skolan kommer min pojk hit, mys jaoo ;)

Urringad

Sååå, tjejer får inte ha urringade tröjor men killar får?
 
Asså killar som har dessa tröjor vill ju visa sina bröstmuskler. Och ingen anser att de är fel, eller jo tröjorna är jävligt fula men de är ju många som har de. Men för urringade tröjer till tjejer är tydligen fel? dubbelmoral!

Filmer

Här är tre sidor jag brukar kolla filmer/serier på, gratis, men ibland kan de vara lite krångliga att hitta en länk till de man ska se
 
solarmovie.eu (krånglig sida och utan text, men finns många filmer!)

Swefilmer.com (De flesta vet nog om denna sidan.)
 
Nabolister.com (inte så jätte krånglig dock utan text)

Tror jag dör

Så himla förkyld plus mensvärk! De här är sista gången jag får mensvärk på länge hoppas jag!


Lucia

Hade luciaföreställning i morse? Heter de så? Iallafall, två till ikväll och jag känner mig hur sjuk som helst! Orkar typ inte stå upp, har redan sovit i två timmar för att bli lite piggare med de hjälpte tydligen inte..


Små fjortisar

Nu när pojken dragit hem så tänkte jag skriva en sak som jag irriterar mig på :) äntligen
 
Fjortisar. Som springer runt och är allmänt jobbiga, jag var själv så för ngt år sen men nu tycker jag bara att dom som söker uppmärksamhet genom att skrika, snacka om droger (som dom inte ens vågar ta) och att ropa åt folk som de inte känner är bara några exempel. Om jag var lika jobbig innan jag fattade hur man bettede sig så vill jag typ gå och dö. 
De finns flera som inte tagit sig ut fjortisstadiet som är säker 16 och uppåt. Liksom grow up! Tänk på att människor som "kände" dig när du bettede dig så kommer antagligen alltid se dig på de sättet...

Hihi..

Min mys kille ligger och sover bredvid mig nu.. Hahha han följde med mig hem efter skolan och nu har han somnat bredvid mig. Så otroligt gullig!

Losing Your Memory

Losing Your Memory - Ryan Star
 
typ världens bästa låt! lyssna på den!

mmm mys

Sitter här med en kopp te och världens mysigaste katt. Har precis duschat efter en låg träning som givk halv bra X)

Coola Jobb

Jag vill skaffa ngt coolt/roligt jobb. Inte de där vanliga och tråkiga.
Exempel,
 
- Delfinskötare (antagligen inte så jätte bra betalt)
- Pilot ( BRA BETALT! om man flyger typ jumbo jet eller ngt x) dock får jag lock för öronen lätt)
- Designer (är inte särskilt kretiv dock -.-)
- Skådespelare (hade varit en dröm!)
 
Sen finns de säkert massor fler som jag inte kommer på just nu!
 

Louis Tomlison

Jag älskar alla killarna i One Direction men mest älskar jag Louis Tomlison! Den äldste men den barnsligaste!
Så otroligt gullig och helt jävla random hela tiden! 
Man måste bara älska den killen!


Till killarna

Här är lite grejer som tjejer gillar när en kille gör (alltså kärlek då^^)
 
- Visa att du inte skämns för henne
- Dissa henne inte för ofta...
- Om du ska vara med killkompisarna, varför inte ta med henne?
-Försök aldrig göra henne avundsjuk
- Sex är inte allt... 
- Sex i över 20 minuter är bara tråkigt
- När ni messar, skriv smileysar
-.Mycket kroppskontakt
 
Om detta inte funkar beror de på att hon inte gillar dig på de sättet och du blir bara jävligt irriterande då.

Smartaste ever...!

Glömde vantarna och mössan i skolan, bussen kom aldrig så jag bestämmde mig för att gå istället, vilket inte var världens bästa ide. Bussen körde förbi mig när jag gått ca två tredjedelar av vägen medans mina fingrar var blåa, ont som fan i öronen och kunde knappt känna något från midjan och ner. Yay... Och endå var de bara -3 -.-
 
 
 

Duktiga mig

Har varit lugn hela helgen, mamma har inte ens varit hemma. Gjort läxor och städat... Jag är perfekt ju!
 
Btw, har tagit p-pillerna i sju dagar nu, har inte märkt någon skillnad på mig själv. Lite humör svängningar men annars är de lugnt. Jag kanske ska förklara lite vad de gör x) de här är iallafall vad jag fick veta: Kroppen bildar en slemhinna som ägget fastnar i, men de pillerna jag går på gör så att kroppen inte bildar någon slemhinna alltså kan ägget inte fastna i något. Men jag kommer få mens en gång till eftersom kroppen redan har bildat en slemhinna innan jag började äta p-piller. 
Jag hoppas iallafall de fungerar, antingen fungerar de perfekt eller så blir de helt fel och man kan få mens lite när som helst och mycket humörsvängningar m.m.

Lite bättre

Trivs lite bättre med kylan nu när man vant sig, och när de inte blåser så mycket... Men önskar ändå de var sommar, som vanligt ^^

Jag är dålig...

Jag suger på att blogga, men hinner typ aldrig! sorry...

Penga brist

Har seriöst bara 80 kr kvar, så blir de ju när man ska köpa julklappar till typ halva världen... -.-
Jag måste hitta ett sätt att fixa pengar samtidigt som jag är i skolan. Ska ha sommarjobb nästa år, men vart fan då? Tips? :)
 

Tess Taylor

Tess Taylor är sååå otroligt snygg, hon är stark psykiskt och verkar as ball. Han var med i reality serien Pretty Wild. Den lades ner pga någon anledning som ja inte vet. Men jag ser henne som någon som inte riktigt bryr sig vad andra tycker, vågar leva sitt liv osv... 

hahah förlåt...

Förlåt för den här otroligt dumma frågan, men har någon haft sex på en toa? Och hur gjorde ni isf? 

Tips

Lagerhaus har så kul och mysiga saker! Finns i jkpg men vet ingen annan stans, kolla annars på lagerhous.se :)

snöö... dra år helvete!

Gud vad jag hatar snö! De kan vara fint men inte när de ligger på vägen och ser brunt svart ut, de är bara äckligt! Här i jkpg blåser de och snöar hela tiden nu! Man fryser ju ihjäl... Jag tar bara bussen till skolan nu för de snöar så men de är fortfarande en bit hem - busshållplatsen och en bit från skolan - busshållplatsen. Särskilt när man är nere i stan så blåser de som in i helvete! Efter som de inte finns ngt lä så blåser de otroligt mycket där nere, lite mindre uppe på bergen men de blåser fortfarande där. Plus att jag lyckas halka vart tredje steg jag tar typ. 

Mitt rum

Har otroligt lite plats på min vägg, dels för jag har två STORA fönster och för att en vägg har jag tapitserat som en bild. Asså hela väggen är en bild... Men jag älskar att ha ett mysigt rum, jag har ganska mysigt min vill alltid köpa nya grejjer som aldrig kommer få plats x) haha
 
de här iaf lite insperation till hur jag vill att mitt rum ska se ut.

Nelly.com

sitter inne på Nelly.com och klickar in lite kläder till "gaderoben", kommer nog bli väldigt mycket...! haha Jag får väl köpa de senare när jag har råd -.-

pp

Hämtade ut p-pillrerna idag, de ska göra så man inte alls får mens om de funkar som de ska. De kan också göra så man får de helt konstig i kort eller långa perioder, då måste man byta (ofc). de hette Cerazette, konstigt namn.... x) 
 
kan skriva om de efter ett tag och säga om de funkar bra eller inte. håller tummarna för att de går bra. 40 kr på tre månader är fan bra! billigare än kondomer iaf, kan använda helt utan om jag har tillexempel med min kk för jag vet att han inte har de med någon annan. Barnmorskan sa att detta funkar nästan exakt som p-stav som är de bästa preventilmedlet! 

Förlåt

Sorry för den dåliga updaten, men kommer inte på ngt att skriva om. Är as svårt när man ska vara anonym också


Why?!?!

Varför ska killarna man inte gillar vara all over en hela tiden? Och killen man gillar vill aldrig vara med mig på de sättet? Så jävla jobbigt!


Nein!!!

Ska upp tidigt imorgon... Åhhh jag vill ju sova!! Ska bort ngn timme sen tror jag att jag ska basta :)) så awesome med bastu nu ju


Dumma mig..

Såklart är jag så dum som ligger med honom! gjorde de igår, men han var faktiskt riktigt mysig! Och man märker att han försöker! För när jag sa åt honom vad jag tyckte om att han inte vågar prata med mig framför sina kompisar så har han börjat göra de! Fick till och med ett meddelande på facebook från hans kompis om att han verkligen gillar mig! ^^ haha han hade tydligen sagt de till en av hans kompisar 

RSS 2.0