mm feber <3

ligger här med 39 graders feber, man måste ju älska de -.-
Önskade flera gånger idag att jag kunde dö, har sååå ont i huvudet och fryser så jävla mycket... Jag låg och frös på mitt rum medans mamma kom in för att plocka i ordning alla grejer i mitt rum (bara för jag var sjuk då!) efter två minuter så var hon as varm och jag låg med mitt duntäcke och kläder och frös ... shit vad kul

Influensa

Nu går de influensa i skolan och jag blev en sov de drabbade ... De är verkligen hemskt, feber, ont i huvudet, fryser och spyr
-.-


Trött

Sitter i skolan, fryser och är as trött! Usch vill bara gå hem och sova.. Känner också att jag börjar få träningsvärk, yay! Tur så slutar jag iallafall tre idag :/


....

Exakt hur jag känner för honomjust nu! Snälla påminn mig om att aldrig gå tillbaka till den jäveln

Usch

Nackdelen med att ha ett stort hus är att de går typ inte att värma upp hela! Särskilt inte mitt rum där jag får ha ett extra element eftersom dom vanliga vill inte funka!

Brukar tända levande ljus så blir det alltid lite varmare ;)

Snälla..

.. kan inte bara all snö försvinna och sen kan de väl bli lite varmare och ljusare! Vill uta och springa men är inte så kul när de är -8 grader ute! 

Träningsväska?

Skulle någon kunna tipsa om en snygg(!) träningsväska? Tänk nu på att jag inte är den rikaste i världen, den ska vara ganska stor för jag har MYCKET att få plats med! x)

Tråkigt

Har haft as tråkigt de senaste dagarna... Läxor och skola typ hela tiden! Man är ju så trött när man kommer hem och sen på helgerna vill man bara sova typ.

Jag behöver vår! Allt är så mycket skönare då, man känner sig mycket piggare!


What!?

Hände världens konstigaste sak idag! Stod vid mitt skåp ensam och då kom mitt ex som jag skrivit om innan, han som bara utnyttjade mig, och sa:
- jag vill gärna prata och jag vet att jag gjorde fel och vill gärna försöka bli vänner igen...
-jag vet inte vad jag ska säga, sen gick jag bara

Messat lite med honom nu om att vi ska prata. Enda anledningen till att jag vill prata med honom är för jag vill höra en riktigt förklaring och ursäkt


2013

Gått ner en del faktiskt sen början av 2013 ;) ganska nöjd faktiskt!
 

Opps!

Så fort jag gjorde några inlägg så gick statistiken upp ;) haha tack 

Dr.Denim

Om ni vill har riktigt bra jeans så tycker jag ni ska köpa Dr.Denim! Riktigt sköna och riktigt snygga, kostar 399 finns på Carlings och Nelly.com. Finns säkert fler butiker som har dem. 


Träningsverk!

Har sån träningsvärk! Kan inte röra mig typ... Men de är ju positivt iallafall! ;)

Tapet

I mitt rum har jag en tappet på ena väggsidan med en "bild" på ;) as fint gå bara in på http://www.photowall.se/photo-wallpaper/classic?gclid=CJGuqare7bQCFcl8cAodhm4A8g
 
Finns många att välja mellan! Bara att mäta väggen man ska ha den på och sedan beställa, vi gjorde om hela mitt rum när vi flyttade till huset så de var hantverkare som satte upp tepeten. Ganska viktigt att de är exakt och därför bra med någon som verkligen kan de!
 
 

SORRY!

Har verkligen inte varit på humör för att blogg men ska försöka (igen...)

Deppmode

Jävlar vad jag deppar nu! Sitter bara och gråter, klagar på mig själv osv... Jag hatar de här


Springa

Ska precis ut och springa nu när de är så varmt ute! Har iallafall inte brutit mitt nyårslöfte än ;) hahah 

String

Komme inte igår om jag har skrivit detta förut men isåfall kommer de igen ;)
 
Jag vet jätte många som tycker de är jätte konstigt att jag använder stringtrosor! Jag gör inte de för att vara "sexig" de är ju inte precis som någon ser dem och om jag ska ha sex brukar jag oftast inte ha trosor på mig, utan jag använder de pga av att jag hatar linjerna man får på rumpan om man har vanliga trosor plus tighta jeans. Många frågar också om inte de känns konstigt att ha ett "snöre" i röven. Nej, klart de inte gör! Dom är ju fortfarande till för att vara "bekväma", inte precis som man köper jätte obekväma trosor pga av att man får en linje i byxorna. Känns ingenting alls, eller alltså, man tänker ju inte på att de känns något. 
 
detta är väl den "extremaste" modellen jag har

Just so you know...

måste ni se på 2 Broke Girls! Älskar det! Ni hittar serien på solarmovie.eu. Love till den serien asså! 

mm

föräldrarna är inte hemma så har en kompis över och satte precis in två bakadepotatisar i ugnen! Mums..! 
Ska bara mysa ikväll och kolla på film! 

Tips

Jag är riktigt skakig när jag målar mina naglar och de blir aldrig helt perfekt... Men Essies nagelack är såååå sjukt bra! Lagret blir liksom "slät" och om man får lite utanför så kan man skita i att försöka för bort de för de försvinner efter några dagar! Alltså de som kommer på huden.

Störande!

Kom på en sak jag stör mig på! Yay!
 
Tjejer som bokstavligen överger sina bästa vänner när hon skaffat en kille. Asså man vet ju att de förhållandet inte kommer hålla för alltid, och bästakompisarna stannar oftast mycket längre! Liksom klart hon får vara med honom men inte varje kväll och totalt skita i sin bästa kompis. 

Sova

Asså jag har lagt mig så jävla tidigt den senaste tiden. Ska lägga mig nu och klockan är bara 21.45!? Jaja, godnatt! Och jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga!


Glee

Ligger halv sjuk i sängen och kollar på glee. Började från säsong 1 precis :) kommer nog ta ett tag att se färdigt


Nytt år

Kan väl inte säga att jag startade mitt nya år jätte bra, men de kommer bli bättre :D

Dock hatar jag fyrverkerier! De är jätte fina osv men tänka på alla stackars djur! Min hund är as rädd i ca en vecka varje år pga av att alla smäller, även innan och efter nyår. Rådjur och andra djur som lever i skogen tex och plus är flyktdjur måste bli vettskrämda!


RSS 2.0