Ge upp?

Nu är de så här att jag har desperat på att bli kär. Jag har inte varit kär sen mitt ex och de har varit jobbigt. Jag har aldrig haft så här svårt att bli kär i någon efter honom, kanske för att jag var otroligt kär i honom. Men iallafall, borde man "gå och leta" efter den rätt eller ska man vänta tills han dyker upp? Och jag känner om jag skulle bli kär igen kommer jag antagligen bli otroligt sårad och må lika dåligt som jag gjorde i några månader efter den här killen. 
 
Life is full off shit...

Fuck it!

Jag har varit på g (ush vad fult de låter...) med en kille typ någon månad innan sommarlovet och under hela lovet. Vi har typ gjort allt som finns förutom DTR (Define The Relationship). Men nu när vi börjat skolan igen så pratar han inte med mig, liksom wtf..? De är typ som han inte vågar prata med mig framför hans kompisar eller något sådant. Vi har inte heller träffats sen skolan börjat. Jag känner min väldigt uttnyjad på något sätt för de är verkligen som han skiter i mig, och de suger verkligen. 
 
Jag frågade honom ibörjan av "förhållandet" om han skulle tänka sig att vara tillsammans med mig men då sa han att han inte riktigt kommit över sitt ex och ville inte att allt skulle gå för fort. Men efter 6 månader så är man iallafall ganska redo att gå vidare eller? 
 
Killar asså... -.-

I see you...

Tycker de är ganska gulligt med killar som kollar på tjejers bröst medans de pratar med varann, som om de inte ser. Bara för de känns som ögonen inte flyttas något alls så märker man de väldigt tydligt! De tjejer jag känner säger aldrig något när killar gör så här, klart man älskar att få lite uppmärksamhet på brösten eller? ;)
 
Detta hände mig igår väääldigt många gånger! Jag och några kompisar var hos en kille som hade pool och såklart glömde jag badkläder så jag får bada i bh och trosor. Som de flesta vet så visar bh lite mer av brösten än en vanlig bikini bh gör. Iallafall så hade en av mina kompisar ett stort intresse i mina bröst och min rumpa just denna kväll, han gjorde precis den sak som jag skrev om innan och han kommenterade till och med min rumpa att trosorna såg för små ut! Han är riktigt snygg och har inte svårt att få tjejer men han och jag har aldrig riktigt varit sådanna vänner. Sen de här med att han skulle putta i mig i vattnet hela tiden och vara nära mig gjorde mig ganska glad.. ;) 
 
Jag tar inte illa upp om någon kollar på min kropp, jag gillar de! De betyder ju att man har en attraktiv kropp och de
är väl inget negativt? ;)
 
 

Let me learn you somethings about love

Kärlek har sina ups and downs ibland och man måste bara lära sig att leva med de. Jag var tillsammans med en kille för cirka ett halv år sen, om inte mer, jag älskade honom mer än allt, men han älskade inte mig. Han sa att han gjorde de men det var uppenbart att han inte gjorde det. Jag blev så ledsen och är fortfarande ledsen för de som han gjorde mot mig som jag inte tänker gå in på, men de var inte schysst! Jag tänker nästan varje dag på honom och hur jag aldrig kommer förlåta honom, men igår pratade han med mig. Han frågade om jag var arg på honom, jag gav honom bara en blick och gick men resten av den dagen tänkte jag på vad han hade sagt. Jag ville säga såååå mycket till honom men jag vågade inte. Jag tänkte om jag hade sagt allt så kanske han hade bett om ursäkt. Tänk om han vill ha tillbaks mig? Vad skulle jag göra då? 
 
De är tankarna som förstör för en, om man bara går på magkänslan så hade nog ens liv varit mycket bättre. Många säger att man inte alls tänker när man är kär men jag tycker att man tänker för mycket. Man vill ha de perfekt och vågar inte vara sig själv. 
 
Jag tror aldrig jag har blivit älskad av någon kille och de suger! Jag vill just nu bara leva den tid jag har och sluta tänka för mycket, men de tillåter inte mitt huvud och vill bara förstöra för mig. 
 
Godnatt...

En fantastisk kille...

Jag har själv aldrig fått den här perfekta killen som gör allt man har drömt om.

I min fantasi värld så vill jag ha en kille som man kan prata med om allt, som vill mysa efter sex, ligger kvar i sängen och myser på morgonen, pussar mig i pannan, kliar mig på ryggen och är inte bara ute efter sex. Som ni ser är de mycket fysiskt men jag ÄLSKAR när en kille är mysig och ärlig. Jag hatar killar som är fega och vågar inte säga vad de tycker.

Jag hoppas denna kille fins där ute någonstans... ❤


Kräsna människor

Varför måste så många personer ha de så prefekt? Dom kan inte nöja sig med de dom har.. En sak som irriterar mig. Bara för att min kille inte är den snyggaste i världen betyder inte de att han inte är värd mig. Du känner inte honom och har ingen aning om han behandlar mig! Sluta döma alla efter hur de ser ut. Jag brukar säga att en okej kille blir mycket snyggare om han är snäll och rolig


Attention Whore?

Jag älskar uppmärksamhet från okända personer! Spelar igen roll om de är positivt eller negativt. Som jag sa i förra inlägget så är tjejer sjuuukt besatta över andra tjejer och ser dom som ett hot. Därför älskar jag när personer kollar på mig, för de betyder att de inte har ngt bättre för sig och att de säkert drömmer mig! De är inte så att jag hoppar runt och är överdrivet barnslig bara för uppmärksamhet, men jag är en otroligt glad människa och därför hörs jag säkert ganska mycket. Folk som kanske har en deppig dag hatar sådana människor som mig! För mig är de bara kul, jag tar de som positivt att jag inte är osynlig iallafall ;)


Girl VS Girl

Tjejer hatar okända tjejer! Spelar ingen roll vart, är hon snygg så är hon ett hot! Du kan faktiskt inte neka detta, de är någon slags reflex för tjejer. Man kan känna att hon är en bitch utan anledning, man kan tycka hon klär sig överdrivet osv.
 
Som jag sa tycker de flesta den andra tjejen är ett hot. Jag vet inte varför man känner så men de är bara att lägga ner tycker jag. Jag försöker sluta, för vad har den här tjejen gjort mot dig? Hon sköter sig själv som precis varenda jävel gör! Tänk på de själv medans du står där och dömmer henne så står säkert en annan tjej och dömmer dig! Låt de vara och tänk på ngt trevligare. De finns för många bitcher i världen och de tjänar ingen på! 

Vilket är bäst? Kille eller Tjej

Usch! Hatar denna steriotypa behandlingen! 


Om en kille ligger med tjejer går ingen och kallar han hora? Inga negativa kommentarer som tex, ''oj, har du byxerna på dig idag?''.  Men varför nu detta? När en tjej har legat med ca 4 killar och är 17 år betraktas det som hora. För det första är hora ett ord på kvinnor som säljer sig själv till män för sex. Jag tror inte den här 17 åriga flickan någonsin har sålt sig för sex! Ärligt! Folk är så upptagna med personer de knappt känner. Okej, so what om hon har haft sex med någon. Fortfarande så känner du inte henne, sluta döma okej! 
 
Ett exempel här; Jag har två komisar (en kille och en tjej) som är lika gammla och båda har legat med några personer. Killen mer en tjejen. Hon får negativa kommentarer hela tiden av personer, blir kallad slampa osv. Killen ligger med många olika tjejer i månaden och får aldrig höra sådana kommentarer! 
 
Vad är de för fel på personer? Mind your own buisness people!

RSS 2.0