OMG!

Hittade den här as mumsiga bilden!


Maybe you're the one?

Känns som jag träffat dröm killen nu typ! Gillar honom verkligen och han är så jävla mysig, han gillar mig och allt är typ åhh perfekt! Förutom en sak... Han är så mycket äldre än mig! Alltså han är inte 40 eller så men det är fortfarande åldersskillnad och de får mig att tveka :/ kommer jag kunna hålla mig i han takt utan att behöva anstränga mig?


Damp

Har fan beslutsångest om allt!

Vet fan inte vad jag ska göra med mitt liv!?


Godnatt

Godnatt alla :*
 
Tar och lägger mig tidigt idag, känns bäst att få fredag överstökad och sen är de ju lov! Ingen romantisk 14 februari för mig nej! Men jag tillbringar den iallafall med min bästis som jag inte träffat sen i sommras tror jag x)

Förlåt

Man förlåter personer man vill förlåta även om de inte förtjänar de...


Ribban är för hög...

Jag tycker man satt ribban allt för högt för tjejer och killar i dagens samhälle... Jag har ju samma syn som resten av Sverige ju men de känns lite fel va? Att om man är (som jag) lite "kurvig" och inte är smal som en planka och inte spela fotboll så kommer vi aldrig få den där snygga "populära" killen. Jag säger nu inte att jag är tjock på något sätt men jag har den kroppen som har lite större bröst, rumpa och bredare höfter. Men fuck bara för jag inte hänger med de där dryga, överdrivna blonda tjejerna betydder de inte att jag inte duger till dig! Opps, där kom vi in på spåret om honomigen... Jag vill verkligen ha honom men han har inte ens försökt fixa något och de betyder att HAN inte förtjänar MIG! 

PLL

Hoppas någon av mina läsare kollar på Pretty Little Liars! ;) Avsnittet som kom i går var hur bra som helst! Åhhhhh! Vill ha mer x)
 
Började skolan 12 idag så har haft ganska chill :) dock tänkte jag träna men kände inte för de eftersom jag har sååå många prov nu

Neeej!

Asså man vill inget annat än att sova nu! Men måste dra sig till skolan och som grädde på moset så avslutas skoldagen med prov -.-

Snö skulle de också komma, men seriöst? Så jävla efterblivet att jag dör! Man trodde ju de skulle vara slut me sånt vid den här tiden men ikke!


RSS 2.0